как да анулирам маркиран акаунт -


Отговор 1:

Да, хората (в зависимост от настройката за поверителност на тази снимка) могат да виждат или коментират маркираните публикации, тъй като те не принадлежат само на вас. Когато деактивирате акаунта си, вашият таг .. означава, хипервръзката към вашия профил е счупена. Това означава, че те не могат да се свържат обратно с вашия акаунт, но снимките много съществуват.


Отговор 2:

Маркираните публикации не са ваше собствено съдържание, то принадлежи на някои от вашите приятели и те (или вие) са маркирали вашия профил.

Вашите публикации и профил ще изчезнат от Facebook, след като деактивирате акаунта си. Публикациите на други, където сте маркирани, ще продължат да се виждат и всеки може да го коментира.